Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Gestionarea
Integrata a Deseurilor Municipale in Judetul Bistrita-Nasaud

Vreau sa fiu Voluntar

 

A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud va desfasura o ampla campanie de constientizare a locuitorilor din judetul Bistrita-Nasaud, in vederea protejarii mediului prin colectarea selectiva a deseurilor si depozitarea acestora in spatiile special amenajate/containere dedicate - "Colecteaza selectiv! Implica-te si tu!".

In acest sens, ne-am propus numeroase actiuni si evenimente in organizarea carora avem nevoie de sprijinul si implicarea TA ca VOLUNTAR. Astfel, impreuna, vom ajuta cetatenii judetului sa-si dezvolte noi obiceiuri bune si vom transforma judetul intr-unul curat de care sa fim mandrii.

Pentru ca noi stim cat de important este voluntariatul ne-am propus sa rasplatim voluntarii implicati in campania de constientizare prin actiuni dedicate lor si prin documente oficiale (adeverinte, diplome, scrisori de recomandare etc.).

Fa primul pas pentru, completeaza formularul de inscriere ca VOLUNTAR!

Powered by BreezingForms

Politica de confidentialitate

Va informam ca, datele cu caracter personal furnizate prin completarea prezentului formular, vor fi folosite doar de A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud si partenerii acesteia in cadrul campaniilor de constientizare sau proiectelor de voluntariat. Nu vor fi transmise unor terte parti si nu vor fi facute publice.